gluhi telefon

Predsjednica SDP-a Gline ljuta na Grbina: Nije li sramota da ja od susjeda saznajem da se vrh stranke nalazi kod Branke?

11.01.2021 u 16:27

Bionic
Reading

Predsjednica SDP-a u Glini Paola Čretni jako se naljutila na šefa stranke Peđu Grbina koji prilikom subotnjeg obilaska Gline nije došao u goste kod nje, nego je s delegacijom SDP-a, kaže, otišao u goste dogradonačelnici Gline Branki Bakšić Mitić. Bila je toliko povrijeđena da je Grbinu i drugim stranačkim kolegama poslala e-mail

"Ja sam pogođena potresom, novi auto mi je uništen, jedva sam preživjela jer sam bila u autu kada je zgrada pala na nas. Kuća mi je neuporabljiva, a Branka ima i auto i krov nad glavom. Nije li sramota da ja od susjeda saznajem da se vrh SDP-a nalazi kod Branke? Nikoga u SDP-u nije briga kako sam ja ili ostali SDP-ovci na našem području", napisala je, javlja Jutarnji list.

"Poslala sam im e-mail nakon njihova posjeta Glini. Večer prije njihova dolaska tajnik stranke Vedran Babić me nazvao i rekao otpilike ovo: 'Zovem iz SDP-a, mi bismo sutra došli dijeliti hranu u Glinu, da li nas možete dočekati i s nama dijeliti hranu?' Rekla sam mu da mi je žao, jer kao prvo na našem području ne fali hrane, nego je ljudima potrebna financijska i pomoć pri gradnji urušenih kuća, a kao drugo, da zbog svoje vlastite situacije jednostavno nisam u mogućnosti ići s njima dijeliti hranu. Objasnila sam mu što mi se dogodilo s kućom, da na svoju odgovornost živimo u toj kući koja zbog oštećenja ima naljepnicu da je privremeno neuoptrebljiva. Ta je kuća također izgrađena u poslijeratnoj obnovi. Završena je 2003., a očito nije napravljena sukladno projektu. Oštećeni su temelji, krovište, fali armature... Također, tajnik stranke mi nije rekao čak niti tko sve iz SDP-a dolazi. Da je rekao da dolazi predsjednik stranke, ja bih rekla 'okej, dođite kod mene u kuću'. Uostalom, da je Grbin sam uzeo telefon u ruke, nazvao me i pitao što se događa...", rekla nam je jučer Čretni.

Šef SDP-a nije želio komentirati navode stranačke kolegice. Iz vodstva SDP-a poručili su neslužbeno samo da ju je "tajnik Babić nazvao dan ranije, saslušao je, razgovarao o njenoj situaciji i oštećenoj kući, te joj rekao da bi došli u razgovarati i donijeti pomoć".