Tomislav Horvatinčić

'Prebolio sam rak kostiju i kemoterapiju, a prošle godine sam operirao rak želuca. Imam astmu... Stavite me pred streljački vod, ali morate mi prije dokazati krivnju!'

29.06.2021 u 20:04

Bionic
Reading

Tomislavu Horvatinčiću opet se pogoršalo. I nije u stanju otići u zatvor u Remetincu. Molba za odgodu već je na sudu. Njegov odvjetnik priložio je medicinsku dokumentaciju. Horvatinčić je, kaže, trenutno u poliklinici na terapijama nakon operacije

Hodam s protezom na desnoj nozi i štakama. Prebolio sam rak kostiju i kemoterapiju, a prošle godine sam operirao rak želuca. Imam astmu, a sada mi je na vidiku i nekakav problem na koži možda čak i karcinom, ne daj Bože", rekao je Tomislav Horvatinčić za Novu TV.

Od nesreće gdje je usmrćen talijanski bračni par Salpietro i za koju je pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora prošlo je 10 godina. A propitivanje medija hoće li se u četvrtak javiti u Centar za dijagnostiku - naziva hajkom.

"Takve medijske hajke, linča i pritiska kao što je u mom slučaju nije bilo niti u najmračnijem komunističkom sustavu. Ako treba dati naciji zadovoljstvo da me se stavi pred streljački vod, ali morate mi prije dokazati krivnju", rekao je Horvatinčić.