ZA SRETNA DJETINJSTVA

Pravilnik natječaja

  • Autor: Unicef/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.10.2009 12:57
  • Objavljeno 22.10.2009 u 09:12
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Pročitajte pravilnik natječaja Za sretna djetinjstva i uključite se te osvojite vrijedne nagrade

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja šalju nastavak zadanog teksta: 'Jutro je. Danas me ne budi samo majčin ugodni glas, danas me budi neki novi osjećaj, do sada meni nepoznat.
Tjera me da ustanem iz kreveta hitro i s osmjehom na licu.
Probudila me odgovornost, neki snažan osjećaj, velika želja da nešto promijenim. Da u svojim mogućnostima doprinesem u borbi protiv nepravde, da pomognem onima koji me trebaju…'

O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Gorana Dojčinović (Unicef), Martina Cindrić (urednica rubrike klinci.net) i Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr). Dodijelit će se ukupno jedna (1) glavna nagrada te dvije (2) utješne nagrade, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijavom e-mailom na adresu info@unicef.hr s osnovnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) te s nastavkom teksta. Svatko ima pravo sudjelovati s maksimalno dva teksta.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 22. listopada – 18. studenog. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 19. studenog 2009.

4) Nagrade

Glavna nagrada uključuje dvije (2) ulaznice za otvorenje Filmskog festivala o pravima djece koji će se održati 20.-22. studenog u kinu Europa u Zagrebu te knjigu Škola kao moja.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja pošalju e-mail na info@unicef.hr

Maksimalna dužina teksta je 500 znakova zajedno s razmacima.

Tportal.hr i Unicef mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Unicefa) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi