crno jutro

U požaru u zagrebačkim Dugavama poginuo 36-godišnjak, 12 osoba spašeno

25.03.2017 u 09:33

  • +7

U požaru podruma smrtno stradao muškarac

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Bionic
Reading

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama objavio je da je u subotu ujutro zaprimio dojavu Operativno komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o požaru podruma stambene zgrade, na adresi Čalogovićeva ulica 15 u Dugavama.

U požaru koji je u subotu oko 8 sati buknuo u podrumu stambene zgrade u Zagrebu, poginuo je 36-godišnji muškaraca, izvijestila je zagrebačka policija.

Kako navode iz gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijima, požar je krenuo ispod stepenica, spašeno je 6 osoba auto ljestvom i 6 osoba kroz stubište i dim. Jednu osobu pronađenu na stepenicama vatrogasci su uspjeli izvući van te joj je pružena hitna medicinska pomoć. Nažalost, reanimacija nije upjela. Požar je ugašen, a uzrok požara znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid.

Na intervenciju je izašlo 16 vatrogasaca s pet vozila iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb, Vatrogasne postaje Žitnjak, Vatrogasne postaje Centar i službenici Policijske uprave zagrebačke.