'MALA PLAVA'

Postom na Fejsu sredila policajca koji joj se smilovao

Bionic
Reading

Ivanu Tomcu (28), sada već bivšem policajcu, sudi se po optužnici USKOK-a na Županijskom sudu u Splitu zato što, kako ispada, nije kaznio vozačicu bez vozačkog ispita čijeg supruga poznaje. Stara dalmatinska izreka 'budi dobar, izij govno' tako je još jedanput pokazala zašto su narodne izreke neprocjenjiva mudrost, piše Slobodna Dalmacija

Tomac je, kao policajac PU dubrovačko-neretvanske, u ožujku prošle godine zaustavio automobil Golf 1 kojim je, prema optužnici USKOK-a, upravljala ženska osoba plave kose bez vozačke dozvole, 27-godišnja Anamarija Rajčević. Njezin suprug Boris sjedio je na mjestu suvozača, a iza je bilo njihovo dvoje malodobne djece. Supružnici su ustvrdili pred sudom da je zapravo on vozio, pod utjecajem alkohola, pa su se gimnastikom prebacili jedno preko drugog kad su se zaustavili 10-ak metara prije policijskog automobila.

Suprug je, piše Slobodna Dalmacija, prepoznao policajca 's baluna' i zamolio ga da ih pusti bez kazne što je policajac i učinio, a Boris je odvezao obitelj kući. I sve bi prošlo 'lišo' da Anamarija na Facebooku nije komentirala da joj policajac 'zna muža' pa ju je zato pustio, a i zato što je zgodna, a da one ružne u takvim situacijama nemaju sreće.

Objava s profila 'Mala plava' brzo je uklonjena, ali prekasno za Tomca kojeg je netko već cinkao nadležnima.

Više o tom slučaju možete pročitati ovdje