KOMBINACIJE

Pošinje vrijeme kiše, šuškanja i šuškavaca i baš mu še vešelim!

19.09.2016 u 17:02

Bionic
Reading

Ušuljala se onako tiho, nenametljivo i sasvim ugodno. Ne sjećam se kad sam joj se zadnji put ovako radovala kao ove godine. Ne pamtim kad sam s tolikim ushitom izgovorila: 'Kiiiiša!!!', skuhala prvi ovosezonski grah i pustila si Sarinu 'Jesen'.


Stigla nam je jesen, a s njom i neki malo drugačiji outfit-i. Slojevitiji. Tamniji. Monokromatskiji. Upravo takav je i ovaj moj današnji. Ljetne sandale sam zamijenila novim BCBGeneration tenisicima iz Shoebox-a, a kratke šorceve tri kvarta hlačama. Žao mi bilo ne pokazat najdraži adidas komad sezone, predivan Stella McCartney sportski grudnjak pa sam ga odijenula preko običnog bijelog t-shirta. Za kraj sam navukla prekul šuškavac koji sam dobila na poklon od Wanted Crew, skateboard brenda iza kojeg stoji skupina predivnih mladih i talentiranih ljudi. Ide jedan ranojesenski sportski look koji smo Luka i moi fotkali neki dan pored MSU-a. Nadam se da će vam se svidjeti.

sportski grudnjak: Stella McCartney za adidas, t-shirt: H&M, hlače: Zara, tenisice: BCBGeneration / Shoebox, torbica: adidas, naočale: Sheriff & Cherry, šuškavac: Wanted Crew, photo:


Kao što rekoh u naslovu pošinje vrijeme kiše, šuškanja i šuškavaca i baš mu še vešelim! A Šarina 'Ješen' ide na repeat.. :Š