UGODNA JESEN

Ponovno stiže sunce; malo hladnije do +20

12.11.2012 u 12:32

Bionic
Reading

Nakon prolaznog pogoršanja, vrijeme će od srijede u cijeloj Hrvatskoj ponovno biti stabilnije i sunčanije, no temperature će malo pasti, najavljuju prognostičari

U utorak će prijepodne još u većem dijelu Hrvatske prevladavati oblačno, ponegdje s malo kiše. Na krajnjem jugu bit će djelomice sunčano i bez oborina. Poslijepodne se očekuje razvedravanje tako da će do kraja dana prevladavati suho i djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. Vjetar će u unutrašnjosti biti slab, sjevernih smjerova, dok će na Jadranu puhati slaba do umjerena bura, podno Velebita i Biokova s jakim udarima. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će se kretati od 8 do 12°C, a na Jadranu od 12 do 17°C. Najviše dnevne u unutrašnjosti će biti od 10 do 15°C, a na Jadranu od 16 do 21°C.

U srijedu i u narednim danima očekuje se stabilnije vrijeme. Prevladavat će pretežno sunčano s promjenjivom naoblakom. U unutrašnjosti ujutro bit će magle ili niskih oblaka. Na kopnu će vjetar biti slab sjevernih smjerova, a na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Temperature će biti u malom padu, no neće biti ozbiljnijeg zahlađenja.