HUMANITARNA AKCIJA

Pomozite četverogodišnjoj djevojčici i njenoj majci da ponovno imaju dom

09.02.2016 u 15:30

Bionic
Reading

U Kloštar Ivaniću, 19. siječnja, majci četverogodišnje djevojčice izgorjela je kuća u kojoj su stanovale. S obzirom na to da njihov dom više nije za stanovanje, Udruga Bolji Kloštar organizira akciju prikupljanja sredstava kako bi se čim prije krenulo u obnovu kuće. Tim su povodom organizirana dva humanitarna događanja 11. i 12. veljače, kažu u humanitarnoj udruzi Bolji Kloštar

Prva humanitarna akcija održat će se u četvrtak, 11. veljače u Sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić-Gradu. U periodu od 18 do 21 sati održat će se bogat sportski program.

Prva je nogometna utakmica Humanih zvijezda, malonogometne ekipe Slijepih i NK Naftaša Ivanić Grad, nakon čega slijede rukomet, karate, kicboxing i košarka, a zaplesat će i mažoretkinje. Program će voditi Martina Podgorski, a akciju će dolaskom podržati brojni drugi gosti poput Marka Pjace, Marka Roga, Tome Šokote, Slavena Knezovića, Tatjane Munižabe, Gorana Vlaovića, Branka Tušeka, Roberta Špehara i Branka Strupara.

Drugo humanitarno događanje, čiji je suorganizator HDS ZAMP, odnosi se na humanitarni koncert koji će se održati u petak, 12. veljače u Pučkom domu u Kloštar Ivaniću uz gostovanje Dine Jelusića & The Mad Dogs te brojnih drugih izvođača.

Koncert počinje u 19 sati nastupom najmlađih - vrtićkom grupom Proljeće, a zabava za sve prisutne trajat će do tri sata. Voditelj je programa Srećko Rastović.

Na oba događanja prikupljat će se dobrovoljni prilozi za obnovu kuće gospođe Horvat i njene četverogodišnje kćerkice.

Naime, kako kažu u humanitarnoj udruzi Bolji Kloštar, priča je posebno izazvala jake emocije javnosti i želju za pomoći gospođi Horvat zato što se tek prije nepuna dva mjeseca doselila iz Zagreba u Kloštar Ivanić i zaposlila u maloj trgovini.

Podigla je nenamjenski kredit kako bi kupila kućicu, nakon čega ju je i obnovila. U ovom trenutku gospođa Horvat i njena kćerkica nalaze se u privremenom smještaju. Kako je potrebna kompletna obnova kuće, nužna je pomoć svih ljudi dobra srca.

Dobrovoljni prilog moguće je uplatiti i na račun Udruge Bolji Kloštar, a sav novac koji je prikupljen bit će objavljen nakon završetka humanitarne akcije.

Uplate se mogu vršiti na transakcijski račun HUMANITARNE UDRUGE BOLJI KLOŠTAR:
IBAN: HR3324020061100672402 (žiroračun: 2402006-1100672402),
Poziv na broj: Vaš OIB
Opis plaćanja: ZA OBITELJ HORVAT