VARANJE CROATIA OSIGURANJA

Policija utvrdila - Ladić počinio kazneno djelo

16.02.2011 u 12:40

Bionic
Reading

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 33-godišnjakinja iz Dubrovnika, u svojstvu pribavljača osiguranja za osiguravajuće društvo, počinila kaznena djela krivotvorenja službene isprave i pomaganje za kazneno djelo pokušaj prijevare, dok je 48-godišnjak iz Zagreba, počinio kaznena djela krivotvorenja isprave, pokušaj prijevare i poticanje na kazneno djelo krivotvorenje službene isprave

Policija nije navela imena osumnjičenika, no riječ je o Klaudiji Juras, voditeljici prodaje u autokući Antunović, i bivšem slavnom golmanu Draženu Ladiću.

Osnovano se sumnja da je Ladić nakon prometne nesreće 5. rujna 2010. godine u Zagrebu, s namjerom protupravne naplate nastale štete na vozilu, potaknuo 33-godišnju Klaudiju Juras da sačini ponudu kasko osiguranja u kojoj je navela da je ugovorena dan prije prometne nesreće, te je krivotvorila Ladićev potpis i ovjerila pečatom tvrtke iz Zagreba.

Potom je 48-godišnji Ladić u listopadu 2010. godine podnio odštetni zahtjev za naplatu štete poslovnici osiguravajućeg društva u Dubrovniku, a štetu nije naplatio.

Protiv osumnjičenih slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.