nestala

Policija traga za djevojkom; ako ste ju vidjeli, javite im na 192

24.09.2019 u 11:30

Bionic
Reading

Policija traga za djevojkom, Tajanom Džanijom koja se s neprijavljenog boravišta u Petrinji udaljila 18. rujna u poslijepodnevnim satima i od tada joj se gubi svaki trag

Policija traga za Tajanom Džanija rođenom 6. veljače 2004. godine s prijavljenim prebivalištem u Sisku, Capraške Poljane i neprijavljenim boravištem u Petrinji, Ulica Gromova, objavila je Policijska uprava sisačko-moslavačka na svojim službenim stranicama.

Djevojka je zadnji puta viđena 18. rujna 2019. kada se u poslijepodnevnim satima udaljila s adrese neprijavljenog boravišta. Od tada joj se gubi svaki trag.

Tajana je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge ravne crne kose, kestenjastih očiju, bez vidljivih osobnih znakova, a u trenutku nestanka bila je obuvena u crvene tenisice takozvane „Starke“ i sa sobom je ponijela bijelo-crni ruksak.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Tajane Džanija, pozivamo građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da nam to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.