TEŠKE ozljede

Policija objavila detalje nesreće Rajka Dujmića; u zavoju je izgubio kontrolu nad vozilom te sletio u provaliju

30.07.2020 u 11:52

Bionic
Reading

Policija je očevidom utvrdila da je vozač u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i pao u provaliju dubine oko 11 metara

Jučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo 12 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena.

Teško je ozlijeđen 65-godišnji vozač osobnog vozila u nesreći što se dogodila oko 17.15 sati na području Ravne Gore. Riječ je o hrvatskom državljaninu koji je upravljajući osobnim vozilom marke Volkswagen Tiguan, zagrebačkih registarskih oznaka, u smjeru Mrkoplja u jednom trenutku sletio s kolnika. Očevidom je utvrđeno da je dolaskom u Ravnu Goru, ulica Kosa, u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i pao u provaliju dubine oko 11 metara. Zbog zadobivenih ozljeda prevezen je u KBC Rijeka na medicinsku obradu te su mu dijagnosticirane teške ozljede.

Osim ove prometne nesreće, zabilježena je nesreća s materijalnom štetom na području Kastva koju je 62-godišnji vozač izazvao upravljajući osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg. Vozilom marke Opel, riječkih registracijskih oznaka, upravljao je oko 21.15 sati u Ćikovićima i u jednom trenutku udario u vozilo marke Ford, dok je njime upravljala 45-godišnjakinja. Zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola sankcioniran je, kao i ostali prekršitelji, u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.