SNJEŽANA DUJMIĆ

Nakon teške nesreće Rajka Dujmića, njegova supruga uputila apel: 'Molite da se probudi iz kome..'

30.07.2020 u 08:52

Bionic
Reading

Nakon što je 65-godišnji glazbenik sletio sa ceste u Ravnoj Gori i završio na intenzivnoj njezi jer je zadobio teške ozljede, njegova supruga Snježana Dujmić putem svog je Facebook profila tražila sve da mole za njega

Nakon što je jučer oko 17:15, zbog prebrze vožnje, automobilom VW Tiguanom sletio sa ceste i završio na strmini provalije, 65-godišnji glazbenik Rajko Dujmić prevezen je u bolnicu na Sušaku zbog teških ozljeda glave. Dujmić se nalazi na odjelu intenzivne njege, a putem Facebooka njegova je supruga Snježana uputila apel:

'Molim vas, molite da se probudi iz kome!'

Poruke podrške i molitve krenule su se nizati ispod njezine objave i svi se nadaju kako će se Rajko Dujmić ubrzo oporaviti.

Iza poznatog glazbenika težak je životni period. Polovicom lipnja ove godine osuđen je uvjetno na godinu dana zbog obiteljskog nasilja koje se dogodilo u srpnju prošle godine, a nedugo nakon toga imao je i incident na hitnom prijemu KBC-a Zagreb.

Ravnatelj KBC-a Zagreb, prof.dr.sc. Ante Ćorušić događaj je za Večernji list tada komentirao riječima: 'Prema prikupljenim informacijama proizlazi da se danas 9. srpnja 2020. godine u Objedinjenom hitnom bolničkom prijamu dogodio incident, međutim na način da je pacijent nasrnuo na zdravstvenog radnika KBC-a Zagreb.'