izvještaj HAK-a

Pojačan promet na cestama, od Karlovca prema Zagrebu vozi se u koloni uz povremene zastoje

08.08.2021 u 20:02

Bionic
Reading

Pojačan je promet na pojedinim autocestama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima, javljaju iz Hrvatskog autokluba (HAK)

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između Zagreba i Zadra u smjeru Zagreba. Između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba povremeno se vozi u koloni u pokretu uz povremene zastoje. Pred naplatama Lučko i Demerje u oba smjera nema dužih čekanja.

Povećana je gustoća prometa i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva te na Krčkom mostu u oba smjera.

  • +2
Stanje na autocesti A1 u 19.50 Izvor: Screenshot / Autor: HAK

Izvještaj HAK-a od 19.58

Prometna nesreća na autocesti A1 između odmorišta MODRUŠ i čvora OGULIN, na 98. km u smjeru Zagreba, vozi se po dva prometna traka uz ograničenje brzine od 100 km/h, navodi HAK u izvještaju od 19.58.

Pojačan je promet na pojedinim autocestama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima.

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između Zagreba i Zadra u smjeru Zagreba. Između čvorova Bosiljevo i Jastrebarsko u smjeru Zagreba povremeno se vozi u koloni u pokretu uz povremene zastoje. Pred naplatama Lučko i Demerje u oba smjera nema dužih čekanja.

Povećana je gustoća prometa i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva te na Krčkom mostu u oba smjera.