JEDAN GOL ZA TRI BODA

Pogledajte pobjedu Dinama nad 'malim Dinamom'

30.11.2012 u 21:24

Bionic
Reading

Pred petstotinjak gledatelja Kruno Jurčić je u svom novom debiju na Dinamovoj klupi pobjedom 1:0 (1:0) nad Lokomotivom rezultatski uspješno otvorio svoj treći mandat i konkurentima trenutno pobjegao na 11 bodova razlike

Nije to bila utakmica koja je oduševila, čak niti zadovoljila osnovna očekivanja koja se stavljaju pred ogled dva legitimna kandidata za europska natjecanja. Dinamo je slavio sa 1:0, ali Lokomotiva ponovno ima za čime žaliti. Nisu se dali staviti u podređeni položaj (iako u završnici neočekivano nisu preuzeli veći rizik i pojurili po izjednačenje), te su stvorili i nekoliko vrlo izglednih prilika pred Dinamovim vratarom Kelavom.

Dinamo je poveo u 20. minuti nakon pogotka Duje Čopa, i do kraja utakmice zadržao prednost iako je 'mlađa sestra' povremeno vrlo opasno prijetila. 20 minuta prije kraja Zakarić je pogodio i stativu, ali rezultat se nije mijenjao.

Dinamo je tako najavio posljednji dvoboj na svom stadionu u 2012. godini kada na Maksimir dolazi kijevski imenjak. Jurčić i njegovi igrač morat će puno bolje ako žele prekinuti niz poraza u Ligi prvaka.

Snimka maksimirskog dvoboja