vremenska prognoza

Pogledajte koga će popodne zateći pljuskovi, a tko će uživati u jakom suncu

27.08.2019 u 07:08

Bionic
Reading

Vjetar u unutrašnjosti većinom slab pa će ujutro mjestimice biti magle. Na Jadranu će ujutro puhati slaba i umjerena bura, a potom sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka većinom od 28 do 33 °C

U većini krajeva pretežno sunčano. U unutrašnjosti će povremeno biti više oblaka, osobito tijekom jutra na istoku gdje može pasti i malo kiše, a uglavnom poslijepodne lokalno su mogući pljuskovi i grmljavina. Na Jadranu će se zadržati uglavnom suho, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Vjetar u unutrašnjosti većinom slab pa će ujutro mjestimice biti magle. Na Jadranu će ujutro puhati slaba i umjerena bura, a potom sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka većinom od 28 do 33 °C.

  • +7
Plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

U ostatku tjedna djelomice sunčano te na Jadranu uglavnom suho. U unutrašnjosti će biti promjenljive naoblake, tek rijetko uz lokalno jači razvoj oblaka i poneki pljusak praćen grmljavinom i to uglavnom u središnjim i gorskim predjelima. Ujutro je mjestimice moguća magla, većinom u kopnenim predjelima no nije isključiva ni ponegdje na obali i otocima.

Vjetar većinom slab, na Jadranu povremeno noću i ujutro umjeren burin, a danju sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Temperatura zraka neće se mnogo mijenjati.