skrivala tijelo u zamrzivaču

Podignuta optužnica protiv Smiljane Srnec: Poznato je kako je ubila svoju sestru Jasminu

11.07.2019 u 15:50

Bionic
Reading

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv Smiljane Srnec zbog ubojstva svoje sestre koja je ubijena u ljeto 2000. godine

Optužnicom se 45-godišnjakinju tereti da je tijekom ljeta 2000. godine u obiteljskoj kući u Pavlovcu zadala svojoj sestri (1977.) najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanijela joj višestruke prijelome kostiju u području glave, pa je 23-godišnjakinja preminula uslijed zadobivenih ozljeda.

U optužnici je predloženo da se 45-godišnjakinji produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, izvijestio je DORH.

  • +6
Smiljana Srnec Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Riječ je o zločinu koji je šokirao Hrvatsku. Jasmina Dominić se gotovo dva desetljeća vodila kao nestala, sve dok njezino tijelo nije nađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Pavlovcu početkom ove godine. U kući je živjela njezina sestra s obitelji, a navodno nitko od ukućana nije znao za tajnu koju je Smiljana Srnec godinama uspješno skrivala od njih.