javna nabava

Početkom jeseni počinje gradnja splitskog hospicija

19.06.2019 u 15:07

Bionic
Reading

Početkom jeseni u Splitu bi trebali započeti radovi na Hospiciju Matošić zbog čega je grad raspisao javnu nabavu za izvođačke radove

Kako su naveli u priopćenju, nakon što je u listopadu 2018. podnesen zahtjev za pokretanje javne nabave za projektiranje Hospicija Matošić te nakon uvođenja projektanta u posao u siječnju ove godine, u travnju je završen glavni projekt zgrade i ishođene su sve potvrde glavnog projekta od javnopravnih tijela.

'Proteklih godinu dana poduzete su opsežne radnje kao priprema izgradnje hospicija, a sve u suradnji grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije i Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije. Grad Split je raspisao javnu nabavu za radove izvođenja Hospicija Matošić koja započinje prethodnim savjetovanjem sa zainteresiranim gospodarskim subjektima. Očekivani početak radova je na jesen ove godine+, stoji u priopćenju grada Splita.

Izgradnjom tog objekta grad Split će postati treći grad u Hrvatskoj, nakon Rijeke i Pule, koji će svojim građanima i građanima Splitsko-dalmatinske županije moći pružiti palijativnu skrb u hospiciju.