odgovor predsjedniku rh

Plenković o Milanovićevu komentaru: Ovi koji kažu da nisu hrabri, što nisu sami podnijeli nešto pred Ustavni sud?

16.09.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Premijer Andrej Plenković komentirao je na ulazu u Sabor, u kojem se u srijedu, na početku jesenskog dijela zasjedanja, održava aktualno prijepodne, izjavu predsjednika RH Zorana Milanovića o odluci Ustavnog suda vezanoj uz rad Stožera civilne zaštite RH u koronakrizi

Nakon dviju izvanrednih sjednica novi saziv Hrvatskog sabora u srijedu počinje svoju prvu redovnu sjednicu i redovno jesensko zasjedanje, na početku kojega će 41 zastupnik moći postaviti pitanje premijeru i ministrima.

Plenković je, na pitanje novinara prilikom ulaska u Sabor, komentirao izjavu predsjednika RH da se 'Ustavni sud prepao' vezano uz odluke o radu Stožera civilne zaštite RH tijekom koronakrize.

'Sve je jasno tko se protivi odluci Ustavnog suda', rekao je Plenković na ulazu u Sabor i dodao kako je riječ o aktivistima, prenosi N1.

'Ovi koji kažu da nisu hrabri, što nisu sami podnijeli nešto pred Ustavni sud?', rekao je Plenković, a na pitanje novinara misli li time na Milanovića odgovorio je: 'Pa naravno, zar moram prevesti?'