košarkaš u nogometu

[VIDEO] Plenković loptom u glavu pogodio svog predstojnika Ureda

04.07.2018 u 10:52

Bionic
Reading

Pri izlasku s konferencije za medije koju je održao s premijerkom Norveške Ernom Solberg hrvatski premijer Andrej Plenković odlučio se prisjetiti mladih, košarkaških dana, kada je na prstu vrtio loptu...

Premijer Andrej Plenković u utorak se u Zagrebu sastao s norveškom premijerkom Ernom Solberg i dvije države su tom prigodom potpisale memorandume o norveškoj financijskoj pomoći za razvoj Hrvatske i sporazum o zaštiti klasificiranih podataka.

Potkraj susreta porazgovarali su o nogometu, a Solberg je pohvalila nastupe hrvatske reprezentacije u Rusiji i Plenkoviću poklonila loptu ispisanu porukama o održivom razvoju, borbi protiv siromaštva, neravnopravnosti spolova i drugih tema.

Lopta je dio projekta koji je norveška premijerka vodila s glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda Antonijem Guterresom oko upoznavanja mladih s tim temama.

Pri izlasku s konferencije za novinare Plenković, ljubitelj košarke, odlučio je u košarkaškom stilu zavrtjeti loptu na prstu, ali umjesto da se zadrži na njemu - završila je na glavi Zvonimira Frke Petešića, predstojnika Ureda predsjednika Vlade.

  • +5
Plenković dobio nogometnu loptu od norveške premijerke Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL