nesreća kod slavonskog broda

Plenković: Hrvatska vlada i službe će učiniti sve da pomognu unesrećenima

25.07.2021 u 18:36

Bionic
Reading

Ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći, koja se rano u subotu ujutro dogodila na autocesti A3, a u kojoj je poginulo 10 osoba, a mnogi su teško ozlijeđeni, u bolnici je posjetio premijer Andrej Plenković

“Nažalost živote je izgubilo deset ljudi. Zahvaljujem ravnatelju Samardžiću , zahvaljujem veleposlaniku Kosova, zastupnici u saboru gospođi Prljaskaj, ministrima Berošu, Božinoviću, svim liječnicima koji su učinili maksimalne napore kako bi pomogli ozlijeđenima', kazao je Plenković, javlja N1.

Večeras očekuju dolazak premijera Kosova Albina Kurtija i njegove ministre. 'Hrvatska vlada i službe će učiniti sve da pomognu unesrećenima', dodao je Plenković.

Samo je jedan od ozlijeđenih u Zagrebu, ostali su u bolnici u Slavonskom Brodu, a oni koji nisu ozlijeđeni su u pansionu.

'Stvarno jako teška nesreća, već dugo godina ovakvu nesreću nismo imali. Učinit ćemo što god treba, vidjet ćemo s premijerom. Pomoći ćemo gdje god možemo, u troškovima ovdje, u sukscesivnom povratku na Kosovo. Sve ćemo pomoći, gdje god treba. Ostat će koliko god treba. Pobrinut ćemo se da se svi osjećaju ugodno ovdje', rekao je Plenković.

  • +3
Premijer Plenković obišao ozlijeđene putnike u Slavonskom Brodu Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX