'dosta pljačke'

Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore

13.06.2020 u 16:53

Bionic
Reading

Prijatelji koji su u jednom trenutku postali bivši ponovno su na istim stranama. Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić najavili su da će na izbori izaći zajedno kao dio platforme 'Dosta pljačke'

'Sretan sam da smo zajedno i trebali smo biti svo ovo vrijeme. Žao mi je što smo se u jednom trenutku razišli. Plenković i bankari bi najviše voljeli da se mi međusobno glođemo. Današanjim danom novo poglavlje ne samo u odnosima među nama već i na političkoj sceni', kazao je Pernar.

Sinčić je uuzvratio kazavši kako mu je 'drago je shvatio da obračun na osobnoj razini ne vodi nikamo'.

'Prihvaćam ispriku, bilo je grešaka s obje strane. Hrvatska nema vremena, čeka nas teška jesen od ovrha do deložacija', kazao je Sinčić i privativši ruku pomirenja.

Podsjetimo, prije godinu dana Pernar i Sinčić razišli su se nakon teških riječi kojima je prethodila svađa oko toga tko će ići u Europski parlament, a potom je na konferenciji za medije najavio da s Branimirom Bunjcem napušta Živi zid zbog diktature koju je tamo uvela potpredsjednica stranke Vladimira Palfi, inače supruga predsjednika stranke Ivana Vilibora Sinčića.

Jučer je pak Pernar na Facebook javno pozvao bivšeg političkog partnera da se pomire i zajedno izađu na predstojeće izbore što se dogodilo danas.