pandemija

Pavičić Vukičević: Disperzirat ćemo punktove za cijepljenje diljem Zagreba

22.04.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Obnašateljica dužnosti zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević poručila je da će organizirati sve potrebno kako bi se građani što prije cijepili, a napomenula je i da su u tijeku razgovori s domovima zdravlja te da će disperzirati punktove za cijepljenje diljem Zagreba.

"Veselimo se dolasku svih doza cjepiva svih proizvođača u grad Zagreb i u Hrvatsku. To će nam svima omogućiti da počnemo normalno živjeti, odnosno da se vratimo nekim svojim starim navadama", rekla je Pavičić Vukičević u četvrtak na Zagrebačkom velesajmu gdje je veliki odaziv građana na cijepljenje.

Pozvala je sugrađane da se odazovu pozivu na cijepljenje.

Pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić komentirao je to što danas na red za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu dolaze i zaposlenici zagrebačkih škola i vrtića.

Lovrić kaže da se želi cijepiti njih nešto više od 40 posto. 

"Ima ih oko 6 500 na listi koji su se izjasnili da se žele cijepiti u ovom valu. Nadam se da će se s vremenom ta brojka i povećati", rekao je Lovrić.  

Najavio je da danas kreću sa cijepljenjem prvih 393 ali će ići svakodnevno i kroz 10-ak dana bit će procijepljeni svi oni zaposlenici vrtića i škola koji to u ovom trenutku žele.