MINI INTERVJU

Pamić: Bojim se, 'modri' su jaki, mogu svladati i Ajax

29.10.2011 u 11:22

Bionic
Reading

Prošle sezone Istra je u Puli svladala Dinamo, a trener Igor Pamić koji je tada okusio slast pobjede nad 'modrima' upozorava kako su subotnji suparnici njegove momčadi ove sezone puno jači

Pulski strateg Igor Pamić prije pola godine nokautirao je Dinamo na stadionu Alda Drosine, pao je Vahid Halilhodžić, 2:1...

'Iskoristili smo Dinamove trenutke opuštanja, naime, taj dan Hajduk je bio poražen, pa je plavima bio praktički zajamčen naslov prvaka. Ali, bili smo hrabri, odlučni, nimalo impresionirani', kaže Igor Pamić.

Pribojavate li se sada Dinama?
Dinamo je sada mnogo jači nego što je bio tada, usto je i neusporedivo motiviraniji. Da, pribojavam se, jer znam koliko je Dinamo jak kada stisne gas do kraja, a mi smo jako oslabljeni, bez četvorice standardnih. I lud je onaj tko misli da Dinamo neće biti prvak. Tvrdim da će Hajduku na kraju opet pobjeći osam do deset bodova - dodaje Istrin trener.

A u Ligi prvaka Dinamo je i dalje na nuli, stručni stožer je na udaru?
Nema razloga za nezadovoljstvo. Za Dinamo je već velika stvar da je u tom društvu, a ne bih rekao da će ostati na bodovnoj nuli. Osjećam da će mu krenuti baš u Amsterdamu, da će biti mnogo opasniji nego u igri protiv Ajaxa u Zagrebu. I volio bih da plavima krene, kao što bih volio da im mi pokvarimo račune. Svaki bod nam je dragocjen.

Tko će danas čuvati Sammira?
Nema toga igrača u hrvatskoj ligi koji može čuvati Sammira! Mi ćemo ga pokušati "duplirati", a možemo se samo nadati da sjajni Brazilac neće imati svoj dan. Idemo se boriti pa što ispadne - zaključio je Istrin trener Igor Pamić.