NESREĆA KOD DUBROVNIKA

Ozlijeđeno pet osoba u sudaru triju automobila

26.06.2010 u 14:05

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na cesti D-8 sudjelovala su tri osobna vozila. Ozlijeđeno je pet osoba, od kojih je jedna zadobila ozljede opasne po život, priopćila je dubrovačka policija

Prometna nesreća dogodila se na predjelu Orsula kada je 26-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim vozilom Renault Twingo dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom D-8 u smjeru zapad-istok, započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe. Uslijed pretjecanja došlo je do sudara s osobnim vozilom Fiat Punto dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 36-godišnjakinja. Nakon sudara vozilo Fiat Punto udarilo je u VW Golf kojim je upravljao 42-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći ozljede opasne po život zadobila je 36-godišnjakinja koja je upravljala Fiat Puntom, a putnica iz Renault Twinga zadobila je teže ozljede neopasne po život. Dvadesetšestogodišnjakinja koja je upravljala Renaut Twingom lakše je ozlijeđena, kao i dvoje putnika (iz VW Golfa i Fiat Punta).

Od 22.30 do 00.35 sati, promet je na ovom dijelu bio u potpunosti zatvoren. Protiv 26-godišnjakinje slijedi kaznena prijava za ovu prometnu nesreću, priopćeno je iz PU Dubrovačko-neretvanske.