SMJENE I IMENOVANJA

Nova imena u foteljama: Ovo su odluke sa zatvorenoga dijela sjednice Vlade

06.04.2023 u 13:28

Bionic
Reading

Na zatvorenome dijelu sjednice Vlade u četvrtak je Davor Božinović imenovan članom Koordinativnog tijela Vlade Republike Hrvatske za međuinstitucionalnu koordinaciju aktivnosti vezanih za unaprjeđenje sustava plaća u državnoj službi i javnim službama, priopćeno je iz Vlade RH

Donesen je Zaključak kojim se Skupštini društva Zračna luka Split d.o.o. predlaže imenovanje Lukše Novaka za člana Uprave – direktora toga društva, do imenovanja člana Uprave – direktora putem javnog natječaja, na razdoblje od najduže šest mjeseci, jer mu mandat ističe 14. travnja 2023.

Skupštini društva Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o. predlaže se izbor Dore Matošić, Davora Tretinjaka i Mihovila Anđelinovića za članove Nadzornog odbora toga društva, na vrijeme od najduže šest mjeseci. Razriješen je dosadašnji član Povjerenstva za upravljanje sigurnošću u zračnom prometu Mario Tomac, a novim članom Povjerenstva imenovan je Darko Majstorović, kao predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova.

Zbog isteka mandata, razriješen je dio članova Odbora za standarde financijskog izvještavanja: Tamara Cirkveni Filipović, Željko Faber, Danimir Gulin, Ivica Smiljan, Lajoš Žager, Marijana Herceg, Ivana Ravlić Ivanović i Zvonimir Madunić. Novim članovima, s danom 11. travnja, imenovani su: Ivica Smiljan, Željko Faber, Lajoš Žager, Ivica Milčić, Tamara Cirkveni Filipović, Zvonimir Madunić, Marijana Herceg i Ivana Ravlić Ivanović.

Na zatvorenome dijelu današnje, 206. sjednice Vlade članovi Vlade usmeno su izviješteni o provedbi Nacionalnog programa oporavka i otpornosti, kao i o provedbi Nacionalnog programa reformi. Članovi Vlade usmeno su izviješteni i o Pregledu zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2023., navodi se, među ostalim, u priopćenju sa zatvorene sjednice Vlade.