FACEBOOK BOJNA

Otvoreni rat SDP-ovaca: Spominje se smeće, kanalizacija, pijanci i narkići

14.02.2017 u 14:34

Bionic
Reading

Dok najveća oporbena stranka traga za kandidatom za gradonačelnika Zagreba, pravi rat odvija se na Facebooku. Naime, Ranko Ostojić je u sitne noćne sate objavio kako je SDP-ov veteran u Zagrebu Marko Melčić izgledan kandidat za gradonačelnika. Što Ostojić misli o nekadašnje direktoru zagrebačke Čistoće, najbolje opisuje rečenica iz Ostojićeve objave: 'Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno'

'Dragi prijatelji, ne bih vas toliko opterećivao sa statusima o Marku Melčiću da nisam saznao da je on vrlo ozbiljan kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika. Svašta čuješ, gledaš, čitaš...Ipak procjena da je glavni državni ovršitelj dao zeleno svijetlo , da tkz. Javna TV daje punu podršku, da Diler TV stavlja svu svoju novu vlasničku i drugu strukturu daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan – 'Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno ' uopće nije za zanemarit...Pripremite se !', piše Ostojić na Facebooku koji mu je inače omiljeni način komunikacije, a povremeno i ispušni ventil.

Ostojić je očito imao dezinformaciju pa se u utorak prijepodne korigirao: 'Prema pouzdanoj informaciji - napokon dobra vijest. Marko Melčić neće biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika grada Zagreba.' 

Ranije je podijelio nekoliko starijih tekstova u kojima se Melčića proziva zbog korištenja novca javne tvrtke kojoj je bio na čelu za kampanju za Predsjedništvo SDP-a 2010. godine,  tekst iz 2009. U kojem se govori o navodnoj Melčićevoj pronevjeri novca Čistoće te članak o pismu nezadovoljnih djelatnika te tvrtka zbog 'neosnovanih putovanja njegovih najbližih suradnika u inozemstvo, mobinga, nepromišljenih i štetnih izjava, nepotrebnih sukoba s institucijama, gradskom upravom, Holdingom, zapošljavanja preko veze, nepotrebne nabave kanta za smeće i lošega vođenja tvrtke'.

Melčić, koji nerijetko na Facebooku nebiranim riječima govori o bivšem vrhu stranke, dok novog šefa Davora Bernardića i njegove suradnike hvali, nije Ostojiću ostao dužan. No, prvo je demantirao informaciju da je mogući kandidat ASDP-a za Zagreb.

'Nisam kandidat! A Ranko Ostojić je mogao biti kandidat za gradonačelnika Splita. Opet. Najmekaj, jednom je već izgubio. Po meni Ranko je ozbiljan kandidat za Remetinec. Davor Bernardić bi dobro napravio da sve kandidiate za Remetinec iz Kukuriku vlade odmakne što dalje od novog rukovodstva SDP. Za nultu toleranciju na korupciju! I garnituru bez pijanaca. I narkića', piše Melčić.

'Narcis, hohštapler, lažov, brbljavac, hvalisavac, lijenčina i pogrebnik SDP!', samo je dio verbalne artiljerije kojom je Melčić ranije obasipao Milanovića.