NOVI VINODOLSKI

Otac nožem pokušao izbosti kćer i sina

02.09.2010 u 17:49

Bionic
Reading

Zbog nasilničkog ponašanja u obitelji danas je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci priveden 47-godišnji Bojan Simić iz Novog Vinodolskog, koji je sinoć u pijanom stanju nožem krenuo prema svojoj djeci, a ozlijedio svoju 76-godišnju majku.

Policija je odmah po dojavi, oko 20 sati i 30 minuta, stigla u prizemlje obiteljske kuće u Novom Vinodolskom i utvrdila elemente Simićevog nasilničkog ponašanja. Utvrđeno je da je pod utjecajem alkohola od 1,8 promila, najprije verbalno napao svoju 22-godišnju kćer, a potom i 21-godišnjeg sina. Svađa je eskalirala kada je posegnuo za kuhinjskim nožem te njime krenuo prema djeci, no majka mu je stala na put. Zadobila je reznu ranu kada je uhvatila oštricu noža, no iako ozlijeđena, uspjela je pozvati policiju.

Nasilni Simić odmah je smješten u posebnu policijsku prostoriju do otrežnjenja, a danas je priveden. Istražani sudac Valentin Ivanetić ga je ispitao te odredio njegovo zadržavanje u trajanju od 48 sati do pristizanja istražnog zahtjeva, a zbog opasnosti od ponavljanja djela i ometanja istrage utjecajem na svjedoke.