JESTE LI GA VIDJELI?

Otac nestalog mladića: 'Trebao je doći kod mene, imao je kupljenu avionsku kartu'

02.10.2023 u 07:08

Bionic
Reading

Iz mjesta Poganovci nedaleko od Đakova, nestao je 19-godišnji Gabrijel Tatić Matijević i od četvrtka mu se gubi svaki trag. Posljednju poruku poslao je u četvrtak u noći svojoj majci koja je u to vrijeme bila u Austriji gdje radi, a mobitel, koji inače uvijek ima uz sebe ostavio je u svojoj sobi, javlja Dnevnik Nove TV

U potragu za mladićem uključeno je 40-ak dobrovoljaca, uz policiju vatrogasce i HGSS. Gabriel Tatić Matijević visok je 185 centimetara, a u četvrtak kada je nestao, otišao je u automobilu crvene boje marke Peugeot 206. Otac 19-godišnjaka apelira i moli sve koji bi mogli imati informacije koje bi mogle pomoći u njegovom pronalasku da ih dojave policiji.

"Zadnja saznanja su mi da mi je supruga javila da se javio na mobitel u pet ujutro, a zadnji put smo se ja i on čuli u ponedjeljak jer je trebao doći kod mene na posao u Njemačku u utorak, imao je već kupljenu avionsku kartu, tako da evo sad smo tu gdje jesmo", rekao je Marijan Matijević, otac nestalog Gabrijela reporteru Dnevnika Nove TV Tinu Kovačiću.

'Ja stvarno ne znam gdje je on trenutno, ja bih to najviše volio znati i volio bih apelirati na mlade da ne rade ovakve stvari roditeljima, da se čuvaju i da se paze, i molio bih sve ljude u Slavoniji i u Zagrebu da se osvrnu, da pogledaju oko sebe možda sjedi do njih Gabrijel', dodao je otac.

On ga najbolje poznaje, a svejedno ne zna gdje je mogao otići.

'Ne znam, jednostavno ne znam, zadnje saznanje je bilo da je krenuo prema Đakovu, i to je sve što znamo, što smo dobili preko društvenih mreža, porukom', pojasnio je.