RODITELJI IZ NOĆNE MORE

Otac i majka prijavljeni jer su kćer zalili benzinom i htjeli je zapaliti

09.01.2014 u 16:09

Bionic
Reading

Roditelji koji su prije dva dana iz Bjelovara došli u Zagreb s namjerom da svoju 21-godišnju kćer zaliju benzinom i zapale je prijavljeni su za pokušaj ubojstva i predani pritvorskom nadzorniku, doznaje se u policiji.

Nesvakidašnji i brutalan zločin dogodio se u utorak iza 23 sata, a iako su roditelji 21-godišnjakinju već zalili benzinom i prijetili upaljačem tragediju je spriječila policija koja je na poziv ukućana došla u kuću na Vrapčanskoj cesti.

Osim zbog kćeri Bjelovarci su prijavljeni i za pokušaj ubojstva još dva muškarca koje su također zalili benzinom, doznaje se u policiji. Neslužbeno se doznaje da je riječ o sinu i šogoru vlasnice kuće u kojoj je stanovala od kada se doselila u Zagreb.

Prema policijskom izvješću roditelji su oko 23 sata došli do kuće na Vrapčanskoj cesti gdje im kćer živi već neko vrijeme s drugom obitelji i čekali je do povratka. Kada je došla u pratnji dvojice muškaraca izbila je svađa u kojoj je otac najprije benzinom zalio muškarce, a potom i kćer koju je majka prethodno srušila na pod.

Do dolaska policije otac je navodno nekoliko puta zapalio upaljač i zajedno sa suprugom prijetio da će ih sve ubiti. Prema pisanju medija roditelji su 21-godišnjakinji već duže vrijeme prijetili, no ona roditelje nije shvaćala ozbiljno.