TALIJANSKI FRITZL

Otac i brat silovali je 25 godina

27.03.2009 u 18:50

Bionic
Reading

Talijanska policija uhitila je 63-godišnjeg muškarca koji je 25 godina držao u zatočeništvu svoju kćer i silovao je. S njim je uhićen i njegov 41-godišnji sin, koji je silovao svoju sestru, ali i svoje četiri kćeri. Zbog monstruozne sličnosti, slučaj je već prozvan talijanskom verzijom slučaja Fritzl

Monstruozni otac počeo je silovati svoju kćer, koju su talijanski mediji prozvali 'Laura', kada je imala samo devet godina. Otac ju je 25 godina držao zatvorenu u mračnoj sobi bez prozora i struje. Iz svoje tamnice smjela je izlaziti samo pod strogim nadzorom svoga oca.

Danas 34-godišnja 'Laura', 1994. je uspjela pobjeći iz roditeljskog doma. Prijavila je oca i brata za silovanje, no njezina je prijava odbačena, jer je otac tvrdio da je luda, pa su i psiholozi zaključili kako je 'psihički labilna', piše Daily Mail. Slijedilo je još 15 godina užasa i torture.

'Laura' je prošle godine opet uspjela pobjeći. Ovoga puta njezina je priča uzeta u obzir te su policijski inspektori dobili dozvolu za prisluškivanje telefona. Dva puta slušalica nije bila dobro poklopljena i inspektori su razotkrili kakav se užas uistinu događao u ovoj torinskoj obitelji.  Tako su otkrili da je i 'Laurin' brat krenuo očevim stopama. Ne samo da je silovao vlastitu sestru, već i svoje četiri kćeri u dobi od šest, osam, 12 i 20 godina.

Policija je objavila neke od transkripata sa šokantnim sadržajem. Osmogodišnja djevojčica kroz plač govori svojem ocu: 'Tata makni svoje ruke s mene. Gade jedan, prestani!' Plače sve jače, čuju se koraci majke koja ulazi i urla: 'Dosta mi vas je, sad ću vas sve istjerati iz kreveta!' Djevojčica na to kaže: 'Sve osim mene, naravno!', a mama će na to: 'Logično, ne mogu tebe otjerati iz tvog kreveta. Kada spavaš je bolje, ne osjećaš ku...' Na jednoj se snimci čuje kako tata svojoj 12-godišnjoj kćeri kaže: 'Dođi, izdr... mi ga!' Snimke su zabilježile i njegov odnos sa sestrom 'Laurom'.

Muškarac i njegov sin nalaze se u pritvoru, dok su žrtve pod zaštitom socijalne službe.