nakon druženja u ogulinu

Ostojić: Bernardiću je sugerirano da manje istupa u javnosti

  • Autor: M. Šu.
  • Zadnja izmjena 15.01.2018 10:55
  • Objavljeno 15.01.2018 u 10:55
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

'Postoje tri tijela, koje pokušavamo timski ujediniti. To je Predsjedništvo, Klub zastupnika i Savjet. Među njima nije bilo koordinacije, jer da je bilo koordinacije rejting bi nam bio bolji. Napokon smo napravili hijerarhijski ustroj kako koordinirati sve', kazao je potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić za televiziju N1

'Ako se ičim ponosimo, to je naša raznolikost. Moramo funkcionirati kao tim - timski rad, sinergija, brzina djelovanja... to je cilj', rekao je Ostojić za televiziju N1.

O najavi šefa stranke da će on manje istupati u medijima, Ostojić kaže da su sada svi dobili obavezu istupati u medijima. Onaj tko se trudi, tko izlazi u javnost i govori o svojim aktivnostima i SDP-ovim politikama, bit će, na neki način, 'honoriran'.

'Je li Bernardiću sugerirano da se povuče, da ne daje izjave, a zbog mnogih prijašnjih kojima se javnost rugala?', upitan je Ostojić.

'Vjerojatno jest, kao i Zoran Milanović prije 10-ak godina koji je dobio takav savjet. Komunikacijski stručnjaci će odlučivati o tome kad treba istupati u javnosti. Predsjednik ne treba često istupati', poručio je.

SDP će zasigurno imati svog predsjedničkog kandidata, rekao je Ostojić, ne odgovorivši, međutim, izravno hoće li to biti Zoran Milanović, odnosno hoće li ga stranka podržati kandidira li se.

'Zoran Milanović je vrstan političar, no u nizu slučajeva imao je greške, nažalost, što je i sam shvatio i odstupio'.

  • +10
  • +7

Team building SDP-a u Ogulinu

Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Podsjetimo, dvodnevni radni sastanak proširenog Predsjedništva SDP-a i Kluba zastupnika SDP-a zavšen je u nedjelju popodne u Ogulinu prihvaćanjem akcijskog plana za ovu godinu kojim su određena ključna područja rada stranke i struktura odgovornosti.

Riječ je o mjerama veće aktivnosti i učinkovitosti u stranci, rada Kluba zastupnika SDP-a, Predsjedništva stranke, savjeta stranke i jače i bolje komunikacije brojnih sadržaja SDP-a i inicijativa prema javnosti i potencijalnim biračima da bi se postigla jasnija komunikacija, rekao je na kraju rada novinarima predsjednik stranke Davor Bernardić.

Akcijskim planom, istaknuo je, definirano je da će između Predsjedništva, Kluba zastupnika i pojedinih savjeta stranke postojati koordinacija, ali ne kao vlade u sjeni četvorice potpredsjednika stranke, koji će nadgledati koordinaciju, nego je tu riječ o jačanju pojedinih resora i da njihove aktivnosti, koje su i do sada bile dobre, budu jače vidljive u javnosti

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!