FILOZOFSKI U EGZILU

Osigurano 30 dvorana za predavanja

05.05.2009 u 18:16

Bionic
Reading

Čelništvo Sveučilišta u Zagrebu osiguralo je tridesetak predavaonica i dvorana na osam lokacija za izvođenje nastave Filozofskog fakulteta nakon odluke studenata toga fakulteta da treći tjedan nastave s blokadom nastave, priopćeno je danas iz Sveučilišta u Zagrebu

'U skladu s odlukom Senata od 30. travnja 2009., čelništvo Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s odgovarajućim sveučilišnim sastavnicama osiguralo je tridesetak predavaonica i dvorana na osam lokacija za izvođenje nastave Filozofskog fakulteta', ističe se u priopćenju.

Osigurani prostori nalaze se u Rektoratu Sveučilišta u Zagrebu u Zvonimirovoj ulici br. 8, Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Kineziološkom, Učiteljskom i Veterinarskom fakultetu, te u prostorima Studentskog centra u Savskoj 25 i Studentskom domu Stjepan Radić.

U pripremi je pronalaženje još nekih mogućih lokacija za izvođenje nastave, stoji u priopćenju koje je potpisao rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš. Studenti Filozofskog fakulteta na večerašnjem će plenumu, kako su najavili, odlučivati hoće li ometati nastavu i na alternativnim lokacijama.