U PRATNJI PETROVA I BULJA

Orešković sve bliži Mostu, danas s njima obilazi Split i Sinj

01.07.2016 u 08:12

Bionic
Reading

Tehnički premijer Tihomir Orešković, danas u Splitu sudjeluje na otvorenju 16. Ljetne škole Europske mreže ideja: "Mediteran - geopolitika i europske integracije". Nakon Splita, premijer Orešković posjetit će Sinj

Uz predsjednika tehničke Vlade u posjetu Sinju bit će potpredsjednik Vlade Božo Petrov i zastupnik u Hrvatskom saboru Miro Bulj, javlja N1. Obići će gradsku upravu, nakon toga posjetit će Alkarsko viteško društvo Sinj te održati sastanak s članovima Alkarskog viteškog društva Sinj i obići Muzej Sinjske alke. Nakon toga će obići crkvu i muzej Čudotvorne Gospe Sinjske, te bivšu vojarnu "Petar Berislavić" (Kula). Posjetit će i tvrtku ''Naprijed'', a kasnije poslijepodne obići će Gospodarsku zonu ''Kukuzovac''.

Most nezavisnih lista izvijestio je da će premijer Orešković posjetiti Sinj na inicijativu saborskog zastupnika Mosta nezavisnih lista Mire Bulja. Prije Sinja, predsjednik Vlade će u Solinu obići gradilište hotela ''Porta Salonae''.

U jučerašnjem razgovoru s Mirjanom Hrgom za RTL Danas, Orešković je odgovorio i na pitanje hoće li se pridružiti Mostu. 'To mi se čini kao glavno pitanje ovih dana. Ja sam ovih dana ispunio svoj posao u Bruxellesu. Još odluku nisam donio, još razmišljam. Sve opcije su na stolu', rekao je tehnički premijer.