ZNAJU IZ ISKUSTVA?

Opatice tvrde da kontracepcija pretvara žene u kurve

20.11.2012 u 17:00

Bionic
Reading

Skupina katoličkih opatica iz američke savezne države Ohio na internetu je objavila bizaran video protiv kontracepcije, u kojem se tvrdi kako od antibebi pilula muškarci postaju gay, ribe transseksualne, a žene – kurve

Skupina Come Unity in Truth, koju su osnovale časne sestre iz Ohija, ovih se dana može pohvaliti videom koji je na YouTubeu postao iznimno popularan zbog niza besmislica i teorija zavjere koje se u njemu iznose. Časne sestre su snimile propagandni filmić od 13 i pol minuta na temu kontracepcije, pod naslovom 'Zaslužujete znati istinu', u kojem se tvrdi da od kontracepcijskih sredstava muškarci postaju homoseksualci, ribe u rijekama postaju transseksualne, dok žene postaju – ni manje ni više – kurve.

'Otkako se pojavila kontracepcija, nije nikakvo čudo što se povećao broj preljuba. Kao što ima više homoseksualnosti, promiskuitetnog ponašanja, pa čak i pobačaja zbog neuspješne kontracepcije', kaže se između ostaloga u smiješnom videu opatica iz Ohija.

Korištenje kontracepcijskih tableta je od žena napravilo kurve zato što su zbog njih manje privlačne muškarcima, tvrdi se u videu, pa se zato oblače vrlo izazovno. Ispod možete pogledati cijeli propagandni uradak skupine Come Unity in Truth, u kojem doduše ima najmanje istine, ali dosta nenamjerne duhovitosti.