anonimna prijetnja

Gradonačelnik dobio prijeteće pismo: 'Imaš 2 prekrasna sina...mogao bi ostati bez njih'

25.11.2019 u 20:51

Bionic
Reading

Ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare jer je dobio anonimnu prijeteću poruku u kojoj piše: 'MIRNO LI SPAVAŠ 'GRADONAČELNIČE'? IMAŠ 2 PREKRASNA SINA...MOGAO BI OSTATI BEZ NJIH...'

Ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović dobio je anonimnu prijeteću poruku u kojoj piše: 'MIRNO LI SPAVAŠ 'GRADONAČELNIČE' IMAŠ 2 PREKRASNA SINA...MOGAO BI OSTATI BEZ NJIH...'. Zbog toga je večeras sazvao izvanrednu konferenciju za novinare u prostorijama SDP-a, kako piše OgPortal.

'Ovo je prijetnja cijelom sustavu i cijelom gradu, a svima poručujem da me neće zastrašiti i da ću i dalje ustrajati u borbi za bolji Ogulin', rekao je gradonačelnik Domitrović.

Pismo je pisano rukom, a poslano je iz Ogulina 22. studenog.

Uz gradonačelnika Domitrovića na konferenciji su bile i njegove stranačke kolege, dogradonačelnici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja te tajnik stranke Zlatko Mrvoš.

'Ovo je strašno, ali i dokaz da Dalibor Domitrović zna što radi', rekla je Salopek Šumonja te dodala kako mu dužnosnici i članovi SDP-a daju punu podršku.

Dalibor Domitrović na konferenciji za medije Izvor: Društvene mreže / Autor: OgPortal