izbornik u-20

Odbačena kaznena prijava protiv Vukojevića za obiteljsko nasilje

28.05.2020 u 12:07

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je početkom mjeseca na policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje svojoj supruzi. No, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje te su mu ukinute mjere opreza.

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je početkom mjeseca na policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje svojoj supruzi.

No kako saznaje Dnevnik.hr, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje te su mu ukinute mjere opreza.

Vukojevića je policiji prijavila supruga Andreja Ćupor, s kojom je u braku četiri godine. Bivša misica optužila je Vukojevića da je pripit tijekom obiteljske svađe prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Vukojeviću je tada određena mjera zabrane pristupa supruzi na manje od 200 metara, a nije smio kontaktirati s njom ni preko mobitela, društvenih mreža ili elektronske pošte.