KAOS U BUZINU

Od Velike Gorice do Zagreba putovali više od sat vremena!

02.05.2014 u 17:06

  • +5

Zbog radova na prilaznoj cesti za trgovački centar Supernova stvaraju se gužve

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš

Bionic
Reading

Svi oni koji su danas imali nesreću putovati prema Zagrebu kroz Buzin više vremena su proveli čekajući u koloni nego što bi im trebalo da se dovezu do Jadranske obale. Naime, zbog radova na križanju kod novoga trgovačkog centra, prometuje se samo jednom trakom, a usko grlo uzrokovalo je prometno zagušenje pa se od Velike Gorice do Zagreba vozi preko sat vremena, piše portal VG Danas

Zbog rekonstrukcije na križanju Ulice SR Njemačke i Velikogoričke ulice D30 (čvor Buzin) od četvrtka, 1. svibnja uvedena je nova regulacija prometa te se prometuje samo jednom trakom po smjeru. Zbog radova koji bi trebali potrajati do 20. svibnja, bit će smanjena protočnost prometa.

Čitatelj Nikola jutros je u sedam sati ušao u sporu liniju 268 VG - ZG, naravno bus je bio ispunjen do posljednjeg mjesta s obzirom na to da je ZET 'neradnike' Velikogoričane počastio subotnjim voznim redom bez brzih 330 linija, a već od Velike Mlake počelo je negodovanje putnika, piše VG Danas.

'Već nakon Velike Mlake nastala je kolona koja se micala brzinom rasta hrvatskog gospodarstva, a putnici su počeli kukati kako već debelo kasne na posao. Nešto prije nadvožnjaka ispod kojeg se prođe prije ranžirnog kolodvora postavljen je znak da promet u oba smjera ide jednom trakom, a nakon prelaska nadvožnjaka vožnja je tekla normalno, pa smo nakon sat i pol vožnje bili na glavnom kolodvoru', napisao je Nikola K.

Kako bi se smanjile gužve iz prometnog ureda Grada Zagreba preporučuju alternativne pravce preko Čvora Kosnica te prometnim pravcem Sisačka cesta – Ulica dr. L. Naletilića – Remetinečka cesta.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.