TEŠKA NESREĆA U RIJECI

Oborio djevojku pa se mrtav-hladan udaljio s mjesta nesreće

20.03.2013 u 11:09

Bionic
Reading

Devetnaestogodišnja Riječanka sinoć je stradala dok je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu u Rijeci, a vozilo koje ju je oborilo udaljilo se. Policija stoga moli očevice da se jave s informacijama

Nesretnicu je oborilo osobno vozilo kojim je upravljao zasad nepoznati vozač pet minuta prije 20 sati na pješačkom prijelazu na raskrižju ulica Ivana Grohovca i Žrtava fašizma, u neposrednoj blizini zgrade Policijske uprave primorsko-goranske.

Nepoznato vozilo kretalo se iz smjera Školjića prema Muzejskom trgu te je pred spornim pješačkim prijelazom prošlo kroz crveno svjetlo na semaforu i oborilo djevojku. Nakon nesreće vozač se udaljio s mjesta prometne nesreće te nije pružio pomoć pješakinji i izvijestio policiju. Oborena pješakinja žurno je prevezena u sušačku bolnicu, gdje su joj, nažalost, konstatirane teške tjelesne ozljede.

Kako bi prikupila sve relevantne činjenice o okolnostima ove prometne nesreće, policija moli građane, očevice prometne nesreće, da sva korisna saznanja jave na telefon 192 ili 051/335-521.