nove informacije

Objavljena preslika računa luksuznog hotela u Dubaiju u kojem noć košta tri tisuće kuna: Sudac Vekić i Zdravko Mamić u njemu su bili u isto vrijeme

18.03.2021 u 19:56

Bionic
Reading

Je li Zdravko Mamić sucu Zvonku Vekiću platio put i hotel u Dubaiju i vodio ga u šoping kako Mamić tvrdi? RTL ima presliku računa koji bi mogao biti dokaz da su sudac Vekić i Zdravko Mamić u isto vrijeme boravili u istom luksuznom hotelu Rixos Premium Dubai

Ime gosta: Zvonko Vekić. Datum dolaska: 27. prosinca 2017. Vrijeme odlaska 05. siječnja 2018. Ime drugog gosta: Zdravko Mamić. Vrijeme dolaska 26. prosinca 2017. Odlazak, također 5. siječnja 2018.

Novootvoreni luksuzni hotel Rixos Premium Dubai. Cijena jedne noći na njihovim stanicama trenutno - oko 3000 kuna. Zdravko Mamić u poruci snimljenoj na stick koji je poslao USKOK-u tvrdi da je sudac tamo novogodišnje praznike slavio na njegov račun. Dio toga rekao je i u Mostaru, javlja RTL Danas.

"I čovjeka koji je sa svojom prijateljicom i prijateljičinom kćeri 2017. godine proveo sedam dana s menom u Dubaiju čekajući Novu Godinu. Znači, ima prezime, zove se Zvonko Vekić, sudac je Županijskog suda u Osijeku. Predsjednik je vijeća koje je meni potvrdilo drugu optužnicu", kazao je Mamić.

Sudac Vekić medijima je potvrdio kako je bio u Dubaiju, ali u posjetu suprugu svoje kćeri koji je tada tamo radio kao neurokirurg. Ostaje nejasno zašto nije spavao kod zeta obzirom da je riječ o hotelu koji si i uspješni poduzetnici teško mogu priuštiti.

Suci koje spominjem teško žive, osim što neki mjesečno štede cijelu plaću i pozajmnice za auto od 180 000 kuna vraćaju...

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 18. ožujka 2021.

Iz računa koji glasi na ime Zdravka Mamića vidljivo je kako je, bez boravka, samo za dodatne troškove bivši čelnik Dinama potrošio oko 140.000 kuna. Platio je novogodišnje večere za tri sobe.

Za sobu sebe i supruge, za sobu svoje kćeri i njezinog bivšeg dečka. No, tko je boravio u trećoj sobi za koju je Mamić također platio novogodišnju večeru? Svaka je stajala 3900 dirhama što je oko 6800 kuna.