gužva u careri

Objavljen video masovne tučnjave trgovaca u Rovinju

15.07.2019 u 18:37

Bionic
Reading

Facebookom se proširio video masovne tučnjave u trgovačkoj Ulici Carera u Rovinju. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a potom je uslijedilo i žestoko naguravanje

Što se konkretno dogodilo i ima li istine da se tučnjava prodavača tekstila s Carerae, potom preselila na Trg na lokvu Glas Istre pitao je glasnogovornike Policijske postaje Istarske županije. Dakle informacija je potvrđena na način da je 'subotu, 13. srpnja, oko 13 sati, u trgovini u Ulici Carera u Rovinju došlo do verbalnog sukoba između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta'.

'Sudionici događaja potom su izašli na ulicu, gdje su nastavili s narušavanjem javnog reda i mira, a nekoliko od njih se i fizički sukobilo. Policijski službenici su obavili razgovore s gotovo svim sudionicima događaja i svjedocima, a kriminalističko istraživanje se nastavlja i danas te ćemo po okončanju izvida izvijestiti javnost o svemu utvrđenom. Što se tiče navodnog nastavka sukoba na Trgu na lokvi, nije zaprimljena niti jedna dojava o takvom događaju niti se tijekom kriminalističkog istraživanja došlo do informacija da je bilo nastavka sukoba, piše u odgovoru policije'.