ŠEFU STRANKE OTPISANI DANI?

Obersnel žestoko Bernardiću: Krajnje je vrijeme da se probudiš i prestaneš sanjati!

24.06.2018 u 15:43

Bionic
Reading

Sve je više SDP-ovaca koji glasno govore protiv predsjednika stranke. Posljednji u nizu je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel koji se na šefa SDP-a Davora Bernardića obrušio na Twitteru

'Krajnje je vrijeme da se probudiš i prestaneš sanjati', komentar je koji je riječki gradonačelnik i bivši šef riječkog SDP-a Vojko Obersnel ostavio na Twitteru Davora Bernardića.

Naime, Bernardić se na svom Twitteru pohvalio intervjuom za Slobodnu Dalmaciju te dopisao 'Kotarski izbori u Splitu pokazali su našu snagu, SDP će doći na vlast, a ja ću biti premijer!'. Ubrzo mu je stigao odgovor uglednog riječkog SDP-ovca.

Obersnel je samo jedan u nizu poznatijih SDP-ovaca koji su ovih dana krenuli otvoreno govoriti protiv predsjednika stranke Davora Bernardića. Dapače, govori se i o 50-tak stranačkih dužnosnika i gradonačelnika koji bi ovih dana šefu SDP-a trebalu uputitit pismo i pozvati ga na ostavku.

  • +51
Sva lica Davora Bernardića Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić

Svima njima Bernardić je jučer odgovorio video porukom. 'Pozitivna konstruktivna kritika unutar stranke uvijek je dobra i uvijek jača i rado ju poslušam, ali kritike koje dolaze samo radi kritike, od kojih nema ništa dobro, ni afirmativno i kojima je jedini cilj stvoriti dojam kaosa u SDP-u, od strane glasnih pojedinaca, koji na taj način štite isključivo svoje fotelje - moramo stati na kraj i zato pozivam sve članice i članove SDP-a da se javno glasno suprotstave i stanu u obranu SDP-a i socijaldemokracije', poručuje Bernardić u kratkom videu objavljenom na društvenim mrežama.