inicijativa 67 JE PREVIŠE

Novosel: Potpise za referendum skupljamo još u petak i subotu, moramo stisnuti zadnja dva dana

10.05.2019 u 11:38

Bionic
Reading

Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel, gostujući na N1 televiziji, kazao je da u petak neće otkriti brojke prikupljenih potpisa jer su ih objavili u srijedu

'Jučer je bio kišni dan, a danas i sutra su zadnja dva dana i vjerujemo da će građani u ovom finišu premašiti brojku. U nedjelju ćemo reći ako smo uspjeli, a brojke ćemo reći tijekom narednog tjedna nakon što izostavimo one koji bi mogli biti nevažeći. Moramo stisnuti zadnja dva dana', kazao je Novosel za N1.

Predstavnici Inicijative '67 je previše' objavili su u srijedu novu brojku prikupljenih, odnosno dosad prebrojanih potpisa za referendum. Prikupili su 306.744 potpisa što još uvijek nije dovoljno.

Na pitanje kako ocjenjuje odluku Ustavnog suda o objavi i emitiranju spota Ministarstva rada i mirovinskog osiguranja gdje stoji kako nisu našli osnove za postupanje Novosel je kazao kako oni nisu 'imali vremena podnositi žalbu i podnositi brojne dokaze usprkos medijskoj promociji Vlade koja je isključivo protureferendumska'.