ODGOĐENA VERZIJA ZA PC

Novi trailer za nadolazeći Assassin's Creed

21.06.2013 u 10:00

Bionic
Reading

U sjeni Watch Dogs Ubisoft radi i na dovršavanju novog Assassin's Creeda koji bi trebao ispraviti mnoge nedostatke prethodnika u što nas pokušava uvjeriti i nova demonstracija gameplayja

Assassin's Creed IV: Black Flag na tržištu će se pojaviti u listopadu ove godine i to na PS3, Xbox 360 i Wii U platformama, ali i na PlayStationu 4 te Xbox Oneu kada se pojave na tržištu. PC verzija na tržištu je trebala biti isto kada i verzije za aktualnu generaciju konzola no Ubisoft ju je upravo odgodio za 'nekoliko tjedana kasnije'.

 

Igra je predstavljena i na ovogodišnjem E3 eventu i to nije izgledalo nimalo dobro s obzirom da je igra 'brejkala' do neigrivosti. Ipak, mnogi to nisu ni primijetili s obzirom da su sve oči opet bile uperene u Watch Dogs, igru za koju se gameri nadaju da će ispuniti sve ono što Ubisoft već godinama ne uspijeva s Assassin's Creedom.

 

Bilo kako bilo, Ubisoft je upravo objavio novi trailer u trajanju od čak šest minuta u kojemu uz naraciju redatelja Ashrafa Ismaila možemo vidjeti kako će sama igra izgledati ali i funkcionirati u čemu se ponajviše ističe besprijekoran prelezak s kopna na pučinu tj. na brod;

 

 

Igra ne izgleda nimalo loše, no Ubisoft franšizu pokušava nastaviti po principu jedne igre godišnje i to teško da može završiti dobro. Tomu ide u prilog i službena informacija po kojoj su trenutno u produkciji čak tri Assassin's Creed igre.