KOMADINA KOMENTIRA KARAMARKA

Nimalo spektakularan HDZ-ov skup u Opatiji

21.01.2013 u 17:09

Bionic
Reading

Poruke predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka s dvodnevne Klauzure u Opatiji kako se u stranci osjeća veliki zamah te da očekuje kvalitativni pomak na lokalnim izborima, za tportal komentirao je SDP-ovac Zlatko Komadina rekavši da je uobičajeno za veliki stranački skup da se izađe s adekvatnim porukama, no koliko su one zapravo velike, kaže, procijenit će građani

'Kod takvih okupljanja očekuju se poruke čelnika, a logično je da oporbene poruke imaju i oporbeni duh', smatra Komadina i ne krije da je očekivao da će HDZ-ovci iskoristiti skup za objavu kandidata, barem za veće sredine u Hrvatskoj.

Komadina je upoznat s Karamarkovim izjavama o tome da u svakoj sredini imaju više kandidata, no drži da ih u naravi nemaju.

'Da ih imaju, istaknuli bi ih i uopće ne stoji tvrdnja da je duga kampanja iscrpljujuća. Ako misle dobivati povjerenje građana, moraju na vrijeme prezentirati kandidate, a ne zadnji čas, pogotovo u sredinama gdje idu s novim ljudima', drži Komadina.

Na potvrdu Karamarka o mogućem nestranačkom kandidatu u Rijeci Dušku Grabovcu, Komadina kaže da je malo čudnovato da HDZ nema kandidata iz svoje stranke.

Za skup u Opatiji kaže da nije bio spektakularan te da je više služio konsolidaciji njihovih redova i stvaranju zajedništva koje, smatra, baš i nije previše prisutno u HDZ-u.

Iako je Karamarko naglasio da u HDZ-u ne postoje nikakva razmimoilaženja i rascjepi koji bi utjecali na stabilnost stranke te da su protekli vikend i dokazali da su jedinstveni, Komadina tvrdi da je zapravo situacija suprotna.

'U pravilu sve što sami naglašavate, zapravo svrbi i žulja da je obrnuto', poručio je.