'NEDJELJOM U 2'

Nevenka Bečić: ‘Bit ćemo vaga pri formiranju Vlade’

24.07.2011 u 16:01

Bionic
Reading

Predsjednica Gradskog vijeća Splita Nevenka Bečić gostovala je u današnjoj emisiji 'Nedjeljom u 2', tijekom koje se dotakla tema aktualne vlasti, povijesti Kerumova carstva te planova o ulasku u Vladu

Nevenka Bečić gostovala je u današnjoj emisiji 'Nedjeljom u 2'. Iako je na početku razgovora dala jasno do znanja da ne želi razgovarati o Željku Kerumu, emisija je krenula upravo u tom smjeru. Neka od pitanja Aleksandra Stankovića ostala su neodgovorena, a na dobar dio njih Bečić je odgovorila sada već standarno ‘politički’.

Tako je na pitanje o zapošljavanju članova obitelji na bitne gradske funkcije Bečić je odgovorila da su ‘obitelji povjerili vlast jer njima jedino vjeruju’. Kako bi argumentirala promjene prostornog plana oko zgrade u vlasništvu svog supruga, Nevenka Bečić donijela je sudsku dokumentaciju kojom je pokušala dematirati medijske napise dnevnih novina o malverzacijama.

Zanimljivosti nastupa Nevenke Bačić u 'Nedjeljom u 2' nije nedostajalo pa smo tako saznali da je ona jedna od rijetkih koja sama sebi određuje plaću, čiji iznos nije željela iznijeti, da je Kerumov Maybach kupljem u marketinške svrhe, a da je ideja njezina brata o postavljanju kipa Isusa na Marjanu ništa drugo negoli predizborni spin. Žestoko se okomila i na novinare ‘plaćenike’ koji pišu neistine o Željku Kerumu.

Cijelu emisiju 'Nedjeljom u 2' s Nevenkom Bečić pogledajte na stranicama HRT-a