POTRAGA ZA 17-GODIŠNJAKINJOM

Nestalu Antoniju pokupio crnokosi vozač šlepera

10.06.2011 u 14:57

Bionic
Reading

Tri dana nakon što se 17-godišnjoj Antoniji Bilić iz okolice Drniša izgubio svaki trag, obitelj i dalje ne zna ništa o njoj

Antonija visoka 175 centimetara, vitke tjelesne građe, duge crne kose, crnih očiju te je u vrijeme nestanka bila je obučena u bijelu majicu kratkih rukava sa sitnim plavim točkicama, plave traperice i tenisice boje zlata, marke Nike. Policija moli građane da, ako bilo što saznaju o nestaloj djevojci, o tomu odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozovu policiju na broj 192. Obitelj moli da sve koji imaju informacije o Antoniji da se jave obitelji na telefon 095/8600-777.

Ova mirna maturantica iz sela Kričaka kod Drniša posljednji je put viđena u utorak prijepodne na Čikolskom mosu u Drnišu kako stopira. Frane Bilić, susjed iz Kričaka, kaže da je Antoniju vidio u 9.50 na mostu kako je ušla u šleper s plavom ceradom kojim je upravljao crnokosi zalizani muškarac star oko 35 godina, piše Slobodna Dalmacija.

Istog je dana u 15.30 Antonijin mobitel lociran u Karlovcu. Majka je nakon tog poziva još nebrojeno puta pokušala kćer dobiti na mobitel, no uređaj je isključen.

Antonija je u trenutku nestanka krenula u Drniš na dogovor oko predaje maturalnog rada. Uz sebe nije imala ni dokumente ni novac. Prijatelji i obitelj za Antoniju kažu da je mirna, nije radila nikakve probleme niti bježala od kuće. Od izvora bliskog obitelji doznajemo da je jedini vikend koji je Antonija provela izvan kuće onaj kada je u Zadru posjetila sestre koje tamo studiraju. Antonija je jedna od najboljih učenica u svom razredu te nije često izostajala s nastave. Dečka, navodno, nema.

U petak poslijepodne, novih informacija o Antoniji još uvijek nema. Prijateljica Antonijine sestre Ana rekla nam je da je stopiranje u tom kraju posve uobičajeno. No, naglašava ona, uvijek se stopira u grupama, nikad bez društva. Dodaje da nikada nije bilo problema, a kamoli nestanaka.

Kaže da je roditeljima izuzetno teško, da se pokušavaju obraniti od raznih pretpostavki te da su zadovoljni radom policije, koja je, kako kaže Ana, vrlo obzirna prema njima s obzirom na to da su nestrpljivi i nervozni.
'Antonija je 17-godišnje dite koje bi svatko poželio', zaključila je Ana.