teška krađa

Nepoznati provalnik iz crkve u Zadru ukrao novac i dvije pozlaćene krune

28.07.2020 u 10:31

Bionic
Reading

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su četiri krađe, od čega dvije teške

S nedjelje na ponedjeljak na Trgu Gospe Loretske u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u crkvu odakle je otuđio novac i dvije pozlaćene krune. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u Viru nepoznati počinitelj je provalio u pekarnicu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Dragama nepoznati počinitelj je otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 71-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe. U posljednja tri dana u Ulici Put Matijaševe ograde u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio osobno vozilo u vlasništvu 65-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.