JOŠ JE ZELENA

Neoskvrnjena ljepota Marlene Pose

01.10.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Mazna 29-godišnjakinja s ovih fotki tek je nedavno kročila u modnu industriju, no sigurni smo da će vrlo brzo pokoriti modne piste diljem naše planete

Zašto se Marlena nije fotkala u donjem rublju dok je još bila u svom adolescentskom periodu? Naime, ona dolazi s Kube, točnije rođena je u gradu Guantánamu. Ne u američkoj vojnoj bazi i zatvoru, već u gradu Guantánamu, koji se nalazi na samom istoku otoka i ima preko 200 tisuća stanovnika.

Već u srednjoj školi joj je dosadila socijalistička ideologija kojom su punjene glave malih kubanskih školaraca. 'Pun mi je kufer i marksizma i lenjinizma i komunističke partije i jednopartijskog sistema!', rekla nam je ozlojađeno.

'Čim mi se ukazala prilika, pobjegla sam u SAD. Nije bilo lako, američki zdravstveni i socijalni sistem je grozan, kubanski je puno bolji, no ovdje osjećam dašak slobode koji ne postoji u mojoj rodnoj zemlji', pronicljivo je zaključila ona. Marlene, samo se ti fotkaj u bikiniju i to je to!

rise n shine. ??☀️???? #sand #wakeup #sundaze #bikinibabe #vitaminaswim #emeraldgreen #italiana #marlenaposa #goldrings #baconandeggs

A photo posted by • m a r l e n a p o s a • (@marlenaposa) on