REAGIRANJE BRANKA BORKOVIĆA

Neistine o mojoj farmi su politička podmetanja

03.07.2013 u 12:16

Bionic
Reading

Odvjetnički ured Ljiljane Bilbije, koji zastupa Branka Borkovića, obratio se tportalu sa zamolbom za ispravak informacije objavljene 29. svibnja 2013. u članku 'Na farmi Mladog Jastreba izgladnjeli psi jeli još živog konja'

'Kako u samom naslovu, tako i u cijelom sadržaju teksta navodi se čitav niz neistina o gospodinu Borkoviću, njegovoj farmi i životinjama koje uzgaja, a sve u senzacionalističkom tonu koji gotovo da poziva na linč u najboljoj maniri Divljeg zapada.

Pa tako nije točno da se gospodin Borković godinama ne brine za svoje životinje i da one u borbi za preživljavanje nasrću jedna na drugu, niti da se iz njegovog dvorišta čuje jezivo glasanje, a tvrdnja da mještani strahuju za djecu koja idu u školu upravo je apsurdna.

Kao što je to izjavila i moja stranka, posve je očito da se radi o isključivo politički motiviranim podmetanjima i napadima na moju stranku, kojima ste se i Vi svejedno pridružili.

Takvo zlonamjerno postupanje osim mojoj stranci, nanosi znatnu štetu kako mojoj stranci, tako i Vašem izdanju i vjeri u hrvatsko novinarstvo u cjelini, pri čemu je posve nebitno radi li se isključivo o želji za senzacijom ili ste bili vođeni dubljim, a Vama znanim motivima', zaključuje se u reagiranju Branka Borkovića.