BANDIĆ O AKTUALNIM TEMAMA

'Neću otkriti na što ćemo potrošiti 209 milijuna kuna od države'

14.11.2012 u 13:00

Bionic
Reading

'To je normalna stvari i spika. Moja poruka Mamiću i sportskim djelatnicima je da više govore sportskim rječnikom, a manje se bave drugim stvarima', rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odgovarajući na napade izvršnog predsjednika GNK Dinama

Mamić je rekao da Bandić ne zaslužuje biti počasni predsjednik kluba jer za Dinamo ništa nije učinio u 12 godina svojega mandata. Također, Mamić je rekao da ga je podržavao u predizbornim utrkama jer je mislio da će nešto napraviti za sport.

'Nije ovo ništa šokantno što je Mamić rekao. To je normalna stvar i spika. Oštra retorika ne vodi nikamo. Moja poruka Mamiću i sportskim djelatnicima je da više govore sportskim rječnikom, a manje se bave drugim stvarima. Oni koji su pametni, shvatit će o čemu govorim', rekao je danas na Soundsetu gradonačelnik Bandić.

Bandić je komentirao još uvijek vruću temu, a to je potraživanje Ministarstva financija da se vrati iznos od 337 milijuna kuna. Uputili smo dopis Ministarstvu financija za povrat duga od 209 milijuna kuna. Nadamo se pozitivnom rješenju, a ako ne, onda ćemo se naći na sudu. Ja sam u svakom slučaju siguran da će se situacija za nas pozitivno razviti. Taj će novac biti uložen u najbolji projekt za budućnost ovoga grada, ali ne bi više o tome sada govorio', rekao je gradonačelnik ne želeći otkriti o čemu se točno radi.